OSPK:n järjestämistä kursseista ja koulutuksista löydät tietoa tältä sivulta sekä alalinkeistä.

Ylituomarikurssi

Kerho maksaa jäsentensä ylituomarikoulutuksen (hallituksen puollettava kyseistä henkilöä ennen koulutukseen hakeutumista).


Lisää tietoa SPJ:n sivuilta:

Ja Kennelliitolta:

Koetoimitsija 1

Kennelpiiri järjestää seuraavan kurssin 2.2.2020 ja ilmoittautumisaika on 1.-21.1.2020.

Lisätiedot:


Pohjois-Pohjanmaan Kennelpiiri järjestää yleensä vuosittain koetoimitsijoiden peruskurssin. Kurssin edellytyksenä on oman, kyseistä koemuotoa harrastavan yhdistyksen puolto eli mikäli olet kiinnostunut, pyydä puolto OSPK:n hallitukselta. (Kurssin voi suorittaa myös muissa piireissä, mikäli et pääse P-P:n kurssille.)

Kerho maksaa jäsentensä osallistumisen kurssille sekä jatkokoulutuksen. Koetoimitsijana olo ei velvoita mihinkään, mutta koetoimitsijana tulee toimia säännöllisesti, jotta kortti pysyy voimassa ja kortti on edellytys mm. ylituomarikoulutukseen hakeutumiseen. Kortilla saat ilmaisen sisäänpääsyn kaikkiin Kennelliiton alaisiin koiranäyttelyihin ja kokeisiin.

Koetoimitsija 2-LINT

Koetoimitsijan 2-osa eli LINT-lajikurssi järjestetään piirinmestaruuskisojen yhteydessä Pudasjärvellä syyskuussa 2020. Lisätiedot myöhemmin.

Ammuntakurssi

Ammuntakurssi järjestetään taas kysynnän mukaan tulevina kesinä.

Tottelevaisuuskurssit

Toko-kursseja järjestetään taas kysynnän mukaan tulevina kesinä.

Näyttelyharjoitukset

Aloitettiin treenit taas juhannusviikolla, mutta koronatilanteen vuoksi kesän 2020 treenit on rajattu vain kerhon jäsenille.
Kauden viimeiset treenit TIISTAINA 18.8. klo 18-19.

Treenit pidetään Hiukkavaarassa vanhan kirppiksen pihalla, os. Hiukanpiha 11..

Facebookista löytyy tapahtumat joka treeneille OSPK:n sivun kautta, niihin kannattaa liittyä, niin saa nopeasti tiedon, jos jotain muutoksia tai tiedotuksia tulee.

Lisätietoja treeneistä alempaa.

Vanhan kirppiksen parkkipaikka sinisen merkin kohdalla.

Kesän viimeiset treenit pidettiin 12.7.2018 ja niiden yhteydessä järjestettiin perinteinen "loppukoe" eli leikkimielinen näyttely, jonka tuomaroi Maija Kallinen. Tällä kertaa luokat olivat luppakorvat vastaan pystykorvat ja voiton vei cockerspanieli Wilsson, toiseksi hienosti sijoittui pohjanpystykorva Säppi. :)

Harjoittelu monesti näkyy suoraan näyttelymenestyksessä ;)

Treenit ovat jäsenille ilmaisia ja muille ne maksavat 2e/kerta. Kaikenrotuiset ovat tervetulleita! Meidän treeneissä ei ole säävarausta eli aina on vähintään vetäjät paikalla ;)

Treeneihin kannattaa ottaa mukaan nameja ja näyttelyremmi, jonkunlaista remmiä voi tarvittaessa myös lainata Heiniltä paikan päällä. HOX! Porukkaa voi olla välillä melko paljonkin, joten treeneissä saa luppoajan käyttää myös itsenäiseen harjoitteluun, toki odottelunkaan harjoittelu ei ole koirille pahitteeksi :) Ja toki treenipaikalle saa tulla vain porisemaan muiden harrastajien kanssa ja sosiaalistamaan vaikka pentukoiraa sinne sivummalle, jos ei heti halua kehään sännätä.

Historiaa: näto-treenit aloitettiin ensimmäisen kerran 30.1.2013. Treenikausi on sittemmin vakiintunut noin joulu-heinäkuun välille, talvella hieman harvemmin, keväisin jo parin viikon välein. Viime talvet ollaan oltu Ruskossa, lumien sulettua Hiukkavaarassa. Talvella 2016-17 pidettiin harjoitukset Talvikankaan Salen pihalla, kesällä taas Hiukkavaarassa. Kauden 2018 olimme vaihteeksi Ruskossa, ja kaudelle 2019 saatiin lupa olla Hiukkavaarassa uudella alueella ja toivottavasti siellä saamme jatkossakin olla :)

EXTRA harjoitukset

Jäsenten toivomuksesta järjestellään myös extra treenejä tilaisuuden tullen ja vapaaehtoisten vetäjien toimesta. Kannattaa seurata kerhon FB-ryhmiä tai kysellä henkkoht joltain hallituslaiselta.