OSPK:n järjestämistä kursseista ja koulutuksista löydät tietoa tältä sivulta sekä alalinkeistä.

Ylituomarikurssi

Kerho maksaa jäsentensä ylituomarikoulutuksen (hallituksen puollettava kyseistä henkilöä).


Lisää tietoa SPJ:n sivuilta:

Ja Kennelliitolta:

Koetoimitsija 1

Seuraava kurssi 11.2.2018, ilmoittautuminen 2.-31.1.2018

Lisätiedot:


Pohjois-Pohjanmaan Kennelpiiri järjestää yleensä vuosittain koetoimitsijoiden peruskurssin. Kurssin edellytyksenä on oman, kyseistä koemuotoa harrastavan yhdistyksen puolto eli mikäli olet kiinnostunut, pyydä puolto OSPK:n hallitukselta.

Kerho maksaa jäsentensä osallistumisen kurssille sekä jatkokoulutuksen. Koetoimitsijana olo ei velvoita mihinkään, mutta koetoimitsijana tulee toimia säännöllisesti, jotta kortti pysyy voimassa ja kortti on edellytys mm. ylituomarikoulutukseen hakeutumiseen. Kortilla saat ilmaisen sisäänpääsyn kaikkiin Kennelliiton alaisiin koiranäyttelyihin ja kokeisiin.

Koetoimitsija 2-LINT

Järjestetään tarvittaessa vuonna 2017/2018, olethan yhteydessä hallitukseen, mikäli kurssi kiinnostaa.

Ammuntakurssi naisille

Järjestetään mahdollisesti vuonna 2018, mikäli halukkuutta löytyy.

Lisätietoa myös "Muut tapahtumat" -linkistä


Tottelevaisuuskurssit

Kysynnän mukaan vuosittain tai harvemmin.

Näyttelyharjoitukset

Ruskossa Konetien Katsastuksen pihalla, os. Konetie 3.

Talven 2018 treenit alkoivat tammikuussa. Seuraavat varmistuneet päivämäärät: to 8.2., to 22.2., to 8.3., to 22.3., aina klo 18-19. Huomaathan, että treenipaikka on tien toisella puolen siitä, missä aiemmin on oltu.

Konetien Katsastuksen parkkipaikka punaisen merkin kohdalla.

Treenailijoita 10.4.2013

Treenit ovat jäsenille ilmaisia ja muille ne maksavat 2e/kerta. Kaikenrotuiset ovat tervetulleita!
Treeneihin kannattaa ottaa mukaan nameja ja näyttelyremmi, jonkunlaista remmiä voi tarvittaessa myös lainata Heiniltä paikan päällä.HOX! Porukkaa voi olla välillä melko paljonkin, joten treeneissä saa luppoajan käyttää myös itsenäiseen harjoitteluun, toki odottelunkaan harjoittelu ei ole koirille pahitteeksi :) Ja toki treenipaikalle saa tulla vain porisemaan muiden harrastajien kanssa ja sosiaalistamaan vaikka pentukoiraa sinne sivummalle, jos ei heti halua kehään sännätä.


Historiaa: näto-treenit aloitettiin ensimmäisen kerran 30.1.2013. Treenikausi on sittemmin vakiintunut noin joulu-heinäkuun välille, talvella hieman harvemmin, keväisin jo parin viikon välein. Viime talvet ollaan oltu Ruskossa, lumien sulettua Hiukkavaarassa. Talvella 2016-17 pidettiin harjoitukset Talvikankaan Salen pihalla, kesällä taas Hiukkavaarassa.

EXTRA harjoitukset

Jäsenten toivomuksesta järjestellään myös extra treenejä tilaisuuden tullen ja vapaaehtoisten vetäjien toimesta. Kannattaa seurata kerhon FB-ryhmiä tai kysellä henkkoht joltain hallituslaiselta.