Luultavasti me kaikki, Sinä mukaan lukien, kuulumme johonkin metsästysseuraan tai vastaavaan harrastusporukkaan. Hyvä niin, niin pitää ollakin. Pystykorvaharrastajien määrä yksittäisissä seuroissa, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta, on kuitenkin vähäinen. Niinpä moni harrastaja kokee lyhyehkön linnustusajan jälkeen, että "virtaa jää kinttaisiin".
Yksi keino tämän "virran" purkamiseksi on pystykorvaharrastajien yhteistoiminta. Tähän toimintaan antaa hyvät mahdollisuudet 16.3.1997 perustettu OULUN SEUDUN PYSTYKORVAKERHO. Kerho keskittyy pääasiassa linnunhaukkukoetoimintaan, ylläpitäen kaikkea tähän harrastustoimintaan liittyvää aktiviteettia Oulun seudulla. Jäseniä kerhossamme on tällä hetkellä noin 240 kpl


Toivomme että sinäkin liityt kerhomme jäseneksi ja tuet Oulun seudulla tapahtuvaa pystykorvaharrastusta. Jäseneksi liittyminen käy kätevästi alla olevalla kaavakkeella. Jäsenmaksu on 10 euroa, liittymismaksua ei ole. Jäsenen perheenjäsen voi liittyä kerhoon jäsenmaksun ollessa 5 euroa. TERVETULOA MUKAAN.


Tiedusteluihin vastaavat mielellään hallituksen jäsenet, joiden yhteytiedot löydät omalta välilehdeltään. Myös kerhon sähköpostiin voi viestiä laittaa.


Ote Kerhon säännöistä:
§2 Yhdistyksen tarkoituksena on edistää puhdasrotuisten, lintua haukkuvien pystykorvien kasvatusta ja siihen liittyvää harrastustoimintaa. Yhdistys pyrkii toteuttamaan päämääriään järjestämällä linnunhaukkukokeita, näyttelyjä, kursseja, valistus ja esitelmätilaisuuksia, antamalla opastusta ja neuvoja jäsenilleen, tilaamalla ja levittämällä alan kirjallisuutta ja muilla vastaavanlaisilla yhdistyksen tarkoitusperiä edistävillä toimenpiteillä. Lisäksi yhdistys pyrkii turvaamaan linnunmetsästysmahdollisuudet pystykorvalla.


Jäseneksi liittyminen tai tietojen muuttaminen

Mikäli haluat liittyä jäseneksi, täytä lomake TÄSTÄ

Mikäli tietosi muuttuu ilmoita siitä TÄLLÄ lomakkeella.

Saat lomakkeeseen vastauksen noin 3 päivän sisään, mikäli mitään ei kuulu, niin laittele viestiä ospkry@gmail.com

Tietosuojatiedote

Jäsenistä kerätään tavanomaiset yhteystiedot ja ne säilytetään jäsenrekisterissä, joka on vain hallituksen saatavilla. Sähköpostiyhteystiedot säilytetään myös kerhon sähköpostin yhteystietoluettelossa. Jäsenen erotessa kerhosta, säilytetään nimi ja paikkakunta rekisterissä, mutta muut yhteystiedot poistetaan. Haukkukokeisiin ja muihin tapahtumiin ilmoittautuessa kerätään vain tarvittavat tiedot ja niitä ei käytetä muihin kuin kyseisen tapahtuman tarkoituksiin.

Esimerkkejä jäseneduista vuosilta 2014-2022:

(Edut eivät muutu joka vuosi ainakaan huomattavasti.)

- tiettyjen haukkukokeiden osallistumismaksu edullisemmin
- koiran ensimmäinen koe (oltava koko kauden koe) ilmaiseksi
- palkintotuomarikurssi ja sääntökirja ilmainen
- nätoharjoitukset ilmaisia
- alennusta tottelevaisuuskurssista
- ilmainen koetoimitsija 1 ja 2 kurssi sekä ylituomarikurssi (hallituksen puollettava etukäteen)
- vaihtuvia alennuksia lähialueen yrityksiin