*** LISTA PÄIVITETTY 2018-2019. KAIKKIEN TUOMAREIDEN OLI KÄYTÄVÄ UUSIEN SÄÄNTÖJEN MUKAINEN JATKOKOULUTUS TAI UUSI TUOMARIKURSSI PITÄÄKSEEN ARVOSTELUOIKEUTENSA VOIMASSA. ***

LINT tuomarit

Tältä listalta löydät tuomarit, jotka ovat OSPK:n jäseniä tai käyneet tuomarikurssin meillä, ja antaneet luvan tietojen julkaisuun. Tarkistathan omat tietosi! Mikäli havaitset puutteita listassa, haluat nimesi listaan tai siitä pois, ilmoitathan siitä TÄLLÄ lomakkeella.

PS. Muistathan, että tuomarikorttiin pitää "hakea virtaa" vähintään kahden vuoden välein, joko tuomaroimalla tai käymällä kurssin uudestaan. Ja SKL/SPJ/SLJ jäsenyys tulee olla voimassa, jotta on oikeus tuomaroida!

Ylituomareista löydät listan erikseen Koetoiminta -> Koko kauden kokeet -sivulta.

Päivitetty 11.8.2019 (uudet listalaiset erillisenä kuvana, nätimpi versio tulee myöhemmin)

Listalta löytyy sekä valmiita tuomareita, että harjoitteluvaiheessa (*tähti nimen edessä) olevia tulevia tuomareita. Vihreä ruksi koemaasto-kohdassa tarkoittaa, että mikäli tuomarin maastoissa lintuja syksyllä löytyy, niin hänellä voi olla sellainen tarjota käyttöön koetta varten.

Jokelainen Vilho Muhos puhelinnumero vaihtunut, uusi päivitetään taulukkoon seuraavan päivityksen yhteydessä: 044 0170706