Menneitä tapahtumia ja uutisia

* Näyttelytreenit Ruskon A-katsastuksen pihalla to 28.1., to 18.2. ja to 10.3. klo 18-19.

* VUOSIKOKOUS torstaina 25.2.2016 Iin metsästysmajalla klo 18, tervetuloa. Kokouskutsu lähetetään tammikuun aikana.

* Suomenpystykorvien uusi PEVISA ohjelma tulee voimaan 1.1.2016. Lue se TÄSTÄ

* Koekautta on vielä jäljellä, pitkä avokoe on käynnissä 29.2.2016 asti ja päiväkokeitakin on vielä muutamia tarjolla, tsekkaa SPJ:n koekalenteri. Tuloksia kerhon kokeista voit bongata nettisivuilta, facebookista ja pystykorva.infosta.

* Pikkulehon Kiira pääsi jälleen hienosti karsinnoista Haukkuotteluun, mutta lintuja ei sieltä valitettavasti löytynyt tarpeeksi kärkipään tuloksen tekoon. Myös kotikisoihin eli Pohjisten SM-kisoihin pääsi kaksi kerhon koiraa, Kainuunkairan Tipsu ja Kaikenriistan Noki!

* Naisille suunnattu ammuntakurssi järjestettiin su 26.7. Kiimingin Reposelässä.

* Järjestettiin LINT-palkintotuomarikurssi 2.8. ja koetoimitsija-2-kurssi 5.8.. Lue lisää Koulutus-sivulta ja alalehdiltä.

* Kesän viimeiset näyttelytreenit pidettiin 16.7., palaamme loppuvuonna asiaan.

* Kerhon KESÄTAPAAMINEN pidettiin Kiimingin Reposelässä la 13.6. Paikalla oli noin 44 henkeä. Kerho tarjosi grilliherkut ja alkoholittomat juomat.

* Jäsenmaksukirjeet lähetettiin maaliskuun lopussa ja eräpäivä on 14.4., tiedot voit tarkistaa myös Ajankohtaista-valikon alta Jäsentiedotteet-osiosta.

* Kerhon match show pidettiin su 26.4., kotisivuille päivitetään lisätietoja. Toinen match show järjestetään alustavasti heinä-elokuulla. Mätsäreiden tuotot menevät pohjisten SM-haukkujen hyväksi.

* OSPK:n vuosikokous to 26.2. klo 17 järjestettiin Hiukkavaarassa. Paikka vaihtui lyhyellä varoitusajalla, mutta saatiin kokous silti onnistuneesti pidettyä. Paikalla oli 31 henkilöä.

* OSPK tuli valituksi yhdeksi Hau-Hau Championin yhteistyökumppaniksi vuoden 2015 ajaksi! Luvassa mm. hienoja palkintoja tapahtumiin ja tuotetestauksia. Kannattaa olla kuulolla!http://www.hauhau.fi/yhteistyokumppanit/

* OSPK loi Facebookiin uuden ryhmäsivuston, jonka päivityksiä pääsee nyt seuraamaan myös näiden nettisivujen etusivulta. Mikäli et näe FB-ikkunaa, se voi johtua esim. mainostenesto-ohjelma AdBlockista, joka ei voi tietyistä asetuksista riippuen olla käytössä tällä sivulla, mikäli haluaa FB-kuulumiset nähdä.

* Pohjoismaiden lintumestaruuskisassa '14 hienosti menestyi spn M-13 Pikkulehon Kiira, joka tuli hopealle. Kiira haukkui myös pronssia Haukkuottelusta '14. Pohjanpystykorvien SM-kisoissa hienosti hopealle haukkui ppn Kainuunkairan Tipsu. Kerho onnittelee kumpaakin koiraa ja omistajia!

* Kerhon kesätapaaminen pidettiin 14.6.2014 Ylikiimingin Hormassa grillaamisen ja jutustelun merkeissä. Paikalla oli noin 30 henkilöä. Kiitos kaikille osallistuneille!

* Vuosikokous pidettiin 26.2.2014 ja paikalla oli reilu 30 henkilöä. Kerhon Mestariksi kruunattiin Jouni Porolan omistama ppk-u Ruskorannan Elvis ja Ahkerin tuomari -kilpailun voitti ainoa osallistuja Heini Lehisto. Logokilpailun voittajakin äänestettiin ja tulos oli erittäin tasaväkinen neljän logon kesken. Parhaimmaksi valittua logoa tekijä muokkasi hallituksen pyynnöstä vielä vähäsen ja nyt se on nähtävissä kerhon sivuilla.

* Hallitus kokoontui 2.12.2013, päätökset löytyy vasemmalta valikosta. Seuraa myös keskustelupalstaa, erityisesti toivotaan kannanottoja tulevan syksyn kokeita ajatellen. Muista myös kerhon mestari ja ahkerin tuomarikilpailut.

* 19.-20.10.2013 Saimme kerholle tiettävästi ensimmäisen Haukku-ottelun voittajan. Pikkulehon Kiira voitti Juukassa käydyn kilpailun pistein 86. Kiiran omistaa Marja Kontas ja Paavo Leiviskä Kiimingistä. OSPK:n puolesta lämpimät onnittelut hienosta saavutuksesta!

* Konekarhu Pena kävi koirien haukuttavana 9.8.2013 Kiimingin Huttukylässä. OSPK:n jäsenten koirat pääsivät puoleen hintaan. Paikalla kävi mm. suomenpystykorva, länsisiperianlaika, karjalankarhukoira, jämtlanninpystykorvia ja pohjanpystykorvia. Tapahtuma myös facebookissa: https://www.facebook.com/events/190844691078516/

* Kerhon jäsenten kesätapaaminen järjestettiin Ylikiimingin Horsman majalla la 27.7.2013 klo 11.00 alkaen. Tapahtuma oli avoin myös muille suomen- ja pohjanpystykorvista kiinnostuneille. Ohjelmassa oli vapaamuotoista jutustelua muun muassa koetoiminnasta, arvanmyyntiä ja grillausta. Kerho tarjosi kahvit osallistujille, tapahtumaan ei ollut pääsymaksua.

* Kerholla oli arkitottelevaisuuskurssi Martinniemessä (5 kerran kurssi, hinta 35e/koira). Kurssille otettiin 5 koiraa (4-6 ihanne). Vastaavia kursseja on mahdollista järjestää myöhemminkin (ei jahtiaikana), ota rohkeasti yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut.

* OSPK:n vuosikokous pidettiin 27.2.2013 Kiimingissä, Huttukylän nuorisoseuralla. Hallituksesta jäi pois Jari Lehtonen ja tilalle tuli Heikki Niemelin, muuten kokoonpano pysyi ennallaan.

* OSPK nyt myös Facebookissa! Liity ihmeessä ryhmään, mikäli "naamakirjassa" olet mukana, sillä sivuille on helpoin päivittää kiireisimmät ja ajantasoiset tiedot. Toki näitä kotisivuja pidetään edelleen yllä mahdollisimman aktiivisesti.

27.1.2013 Kerhon jäsentiedotteet lähetettiin sähköpostitse ja muutama postitse viikolla 4.

10.-11.11.2012 pidettiin pohjanpystykorvien SM-haukut Juupajoella. Kerhon koiria oli mukana neljä, joista parhaimmin menestyi Piilokorven Viti jääden voittajasta vain 2 pistettä, sijoituksen ollessa 2. Seuraavaksi kisattiin Metsopoika-ottelu 1.12 Uusikaarlepyyssä. Kerhon koirista mukaan pääsi spn Pikkulehon Kiira, joka valitettavasti jäi ilman lintukosketuksia. 27.8.2012 OK-haukkujen tulokset löytyvät vasemmalta linkistä!

31.7.2012 Jäsentiedote lähti sähköpostitse 29.7. ja postitse lopuille 30.7. Mikäli et ole saanut tiedotetta, niin ilmoitathan siitä meille, jotta saamme jäsenlistat osoitetietoineen ajan tasalle! Ilmoitathan myös sähköpostisi, mikäli jatkossa haluat tiedotteet sähköisesti. Mikäli olet liittynyt tämän vuoden puolella jäseneksi ja jäsenmaksun jo aiemmin maksanut, ei sitä toki tarvitse uudelleen maksaa. Mikäli kuitenkin olet uusi jäsen ja tulossa LINT-kurssille (maksun eräpäivä on vasta kurssipäivän jälkeen), niin maksu pitäisi olla maksettuna ennen sitä ja kuitti mukaan tai maksa vaikkapa paikan päällä. Vanhat jäsenet luonnollisesti pääsevät viime syksyn jäsenmaksulla kurssille. Pyrimme siirtämään jäsenmaksujen ajankohdan nyt parin vuoden aikana kevättalvelle, mikä helpottaa sihteerin ja rahastonhoitajan työtä.

22.4.2012 kerho järjesti ensimmäistä kertaa match shown. Suuret kiitokset kaikille osallistujille, sponsoreille ja talkoolaisille, saimme erittäin mukavan ja onnistuneen tapahtuman aikaiseksi! Kenties uskallamme ottaa ensi vuonna uusiksi :)

30.12.2011 Pohjanpystykorvien SM-haukkuihin Vetelissä osallistui hyvällä menestyksellä kolme OSPK:n jäsenten koiraa: onnea Tuiskulle, Lyytille ja Moskulle omistajineen.

22.10.2011 Elokuussa kerhon järjestämälle palkintotuomarikurssille osallistui 12 henkilöä. Nyt vain harjoittelut suorittamaan ja arvostelua treenaamaan, niin saadaan mukava määrä uusia tuomareita harrastuksen pariin. Syksyn ensimmäinen kahden viikon linnunhaukkukoe onkin nyt takana, tulokset julkaistaan täällä myöhemmin. Vielä ehtii ilmoittautua toiseen kokeeseen, joka on vieläpä kerhon jäsenille ilmainen! Tuomarin löytämiseen apua voi kysellä esimerkiksi hallituksen jäseniltä yhteystiedot-osiosta.