Tulokset 2018

Kilpailun ja 100 euron lahjakortin voitti Heini Lehisto, jolla oli 11 tuomarointia.
Toiseksi tuli Pauli Lämsä 8 tuomaroinnilla ja häntä muistettiin pienellä tavarapalkinnolla. Onnea molemmille ja kiitos ahkeruudesta!

Tulokset 2017

Yhtään osallistujaa ei tullut.

Tulokset 2016

Yhtään osallistujaa ei tullut.

Tulokset 2015

Pystykorva-puukon vei kisan ainoa osallistuja Hannu Ahola viidellä avo-koe-tuomaroinnilla. Onnittelut!

Tulokset 2014

Palkinto jäi jakamatta, koska yhtään osallistujaa ei ollut.

Tulokset 2013

Metsonpää-puukon vei kisan ainoa osallistuja Heini Lehisto viidellä avo-koe-tuomaroinnilla, joista yksi koira oli ensikertalainen.

AHKERIN TUOMARI -KILPAILUN SÄÄNNÖT

Säännöt päivitetty syksyllä 2018

Osallistu kilpailuun täyttämällä TÄMÄ LOMAKE tammikuun loppuun mennessä.

Vuoden ahkerimmaksi LINT-tuomariksi valitaan henkilö, jolla on eniten linnunhaukkukokeen tuomarointeja kalenterivuodelta. Tuomarointeja pitää olla kuitenkin vähintään neljä (4), muutoin palkintoa ei jaeta. Mikäli useammalla henkilöllä on sama määrä tuomarointeja, niin voittajaksi määräytyy se henkilö, joka on tuomaroinut enemmän ensimmäistä kertaa kokeeseen osallistuneita koiria, ja viime kädessä ratkaisee arpa.

Osallistujan tulee olla OSPK:n jäsen jo ennen kilpailuvuoden koekauden alkua (< 20.8.). Kisaan ilmoittaudutaan täyttämällä kotisivuilta löytyvä lomake tammikuun loppuun mennessä.

Voittaja julistetaan ja palkitaan OSPK:n vuosikokouksessa. OSPK:n hallituksella on oikeus päättää kunkin kilpailuvuoden palkinnosta erikseen. Vuodesta 2017 alkaen palkintona on ollut 100e lahjakortti.