AHKERIN TUOMARI

Ahkerin tuomari -kilpailu perustettiin yrityksenä kannustaa palkintotuomareita käymään kokeissa tuomarina ja houkuttelemaan myös ensikertalaisia koiria mukaan. Aiemmin kisa koski vain koko kauden kokeen tuomarointeja, mutta LINT-sääntömuutoksen yhteydessä 2018 sääntöjä muokattiin siten, että kaikki kokeet otetaan huomioon. Säännöt löydät sivun alalaidasta.


*** Ahkerin tuomari -kilpailu päätettiin lakkauttaa vuoden 2022 vuosikokouksessa, koska se ei ole herättänyt juurikaan kiinnostusta eikä ilmeisesti ole toiminut siihen tarkoitukseen, mihin se perustettiin. ***

Tulokset 2021

Yhtään osallistujaa ei tullut.

Tulokset 2020

Kilpailun ja 100e lahjakortin voitti Heini Lehisto, jolla oli 8 tuomarointia (näistä 1 oli ensikertalaisia). Toiseksi tuli ja 30e lahjakortin voitti Jukka-Pekka Kolehmainen viidellä tuomaroinnilla. Onnea molemmille ja kiitos ahkeruudesta!

Tulokset 2019

Kilpailun ja 100e lahjakortin voitti Jukka-Pekka Kolehmainen, jolla oli 7 tuomarointia (näistä 3 oli ensikertalaisia). Toiseksi tuli ja 30e lahjakortin voitti Pauli Lämsä neljällä tuomaroinnilla. Onnea molemmille ja kiitos ahkeruudesta!

Tulokset 2018

Kilpailun ja 100 euron lahjakortin voitti Heini Lehisto, jolla oli 11 tuomarointia.
Toiseksi tuli Pauli Lämsä 8 tuomaroinnilla ja häntä muistettiin pienellä tavarapalkinnolla. Onnea molemmille ja kiitos ahkeruudesta!

Tulokset 2017

Yhtään osallistujaa ei tullut.

Tulokset 2016

Yhtään osallistujaa ei tullut.

Tulokset 2015

Pystykorva-puukon vei kisan ainoa osallistuja Hannu Ahola viidellä avo-koe-tuomaroinnilla. Onnittelut!

Tulokset 2014

Palkinto jäi jakamatta, koska yhtään osallistujaa ei ollut.

Tulokset 2013

Metsonpää-puukon vei kisan ainoa osallistuja Heini Lehisto viidellä avo-koe-tuomaroinnilla, joista yksi koira oli ensikertalainen.

AHKERIN TUOMARI -KILPAILUN SÄÄNNÖT

Säännöt päivitetty syksyllä 2018. Kilpailu lakkautettu 26.2.2022!

Vuoden ahkerimmaksi LINT-tuomariksi valitaan henkilö, jolla on eniten linnunhaukkukokeen tuomarointeja kalenterivuodelta. Tuomarointeja pitää olla kuitenkin vähintään neljä (4), muutoin palkintoa ei jaeta.
Mikäli useammalla henkilöllä on sama määrä tuomarointeja, niin voittajaksi määräytyy se henkilö, joka on tuomaroinut enemmän ensimmäistä kertaa kokeeseen osallistuneita koiria, ja viime kädessä ratkaisee arpa.
Osallistujan tulee olla OSPK:n jäsen jo ennen kilpailuvuoden koekauden alkua (< 20.8.). Kisaan ilmoittaudutaan täyttämällä kotisivuilta löytyvä lomake tammikuun loppuun mennessä. Voittaja julistetaan ja palkitaan OSPK:n vuosikokouksessa.
OSPK:n hallituksella on oikeus päättää kunkin kilpailuvuoden palkinnosta erikseen. Vuonna 2021 palkintona voittajalle on edellisvuosien tapaan 100e lahjakortti ja toiseksi tulevalle 30e lahjakortti.