päivitetty 12.4.2018

KERHON NIMIKKOTUOTTEITA

OSPK on teettänyt muutamia kerhon nimellä ja/tai logolla varustettuja tuotteita ja vuoden 2018 aikana on suunnitteilla jotain uutta. Ehdotuksia ja toiveita otetaan vastaan.
Tältä sivulta löydät nykyiset ja menneet tuotteet ja myös ohjeet niiden hankkimiseen. Kaikista tuotteista voit kysellä lisätietoja kerhon sähköpostiosoitteesta ospkry(at)gmail.com sekä hallituksen jäseniltä. Tuotteita on yleensä myynnissä kaikissa kerhon tapahtumissa.

Liivitilaus kevään 2018 aikana, viimeinen tilauspäivä kesäpäivillä 9.6.!

Liivit

Kesällä 2014 tilattiin ensimmäiset kerholiivit. Liivi on Softshell-materiaalia ja siitä löytyy sekä miesten että naisten mallit.

Selkäpuolella on oranssilla teksti OULUN SEUDUN PYSTYKORVAKERHO kahdella rivillä. Etupuolelle jokainen saa itse halutessaan ommella kerholta erikseen ostettavan reppu-/hihamerkin.

Liivejä tilattiin viimeksi alkusyksyllä 2016.

Liivin hinta on ollut 42e, mutta hinta voi vaihdella eri kokoisten tilauserien myötä.


TILAUS TULOSSA VUODELLE 2018, viimeinen tilauksentekopäivä kesätapaamisessa 9.6. Reposelässä! Seuraa tiedotusta tai ota yhteyttä hallitukseen.

Ohjeet merkin ompelemisesta.

Pipot

Tilasimme syksyllä 2016 kerhon logolla varustettuja pipoja, toisessa pohjiksen valkoinen osuus on heijastava
ja toisessa valkoinen. Pipot ovat kotimaisia.

Kokotaulukko (päänympärys cm):

S - 48-50cm n. 2-4 vuotilaille
M - 51-53cm NUORET (n. 5-9v)
L - 54-57cm AIKUISET (n. 10v->)
XL - 58-61cm ISO

Pipon hinta 10 €, jäljellä muutama XL-koko, ja niitä on myynnissä kerhon tapahtumissa, voit myös kysellä niitä Heiniltä.

T-paidat

Kerholla on kesästä 2013 asti ollut myynnissä kuvanmukaisia T-paitoja, 2015 tilasimme niitä kahdesti lisää. Paidat ovat myynnissä kerhon tapahtumissa ja Heiniltä voi tiedustella milloin vain!

Paidan hinta 10e, saatavana miesten ja naisten mallit, hajakokoja.

Hiha/reppumerkit

Kerhon komea uusi logo päätyi brodeeratuksi merkiksi.

Merkkejä voit ostaa hallituksen jäseniltä ja kerhon tapahtumissa käteisellä hintaan:

3e / kpl
5e / 2 kpl
10e / 5 kpl

Muut

Kerhon logo vuosina 1997-2014

Kerhon vanhasta logosta teetettiin aikoinaan tarroja, jonka saattoi laittaa vaikkapa auton ikkunaan. Kenties uudestakin logosta joskus tarroja tilataan. Vanhoja tarroja ei ole enää saatavilla.