päivitetty 29.8.2022

KERHON NIMIKKOTUOTTEITA

OSPK on teettänyt muutamia kerhon nimellä ja/tai logolla varustettuja tuotteita vuosien varrella. Tältä sivulta löydät nykyiset ja menneet tuotteet ja myös ohjeet niiden hankkimiseen. Kaikista tuotteista voit kysellä lisätietoja kerhon sähköpostiosoitteesta ospkry(at)gmail.com sekä hallituksen jäseniltä. Tuotteita on yleensä myynnissä kaikissa kerhon tapahtumissa.

Kesällä 2021 tehtiin iso kerhotuotetilaus oululaiselta Promosetilta. Tarkemmat esittelyt tuotteista löytyvät kerhon "epävir"-facebook-sivulta.

Kerhotuotteiden maksuohjeet

Mikäli haluat maksaa kerhotuotteet tilille, niin tässäpä siihen ohjeet:

Kerhon tilinumero: FI26 5274 0020 0846 36 (OKOYFIHH)
Saaja: Oulun Seudun Pystykorvakerho
Viitenumero: 19981

Hupparit

Kesällä 2021 hankittiin tilaustuotteena huppareita. Kyseessä on Fruit of the Loomin premium -huppari, johon on kiinnitetty kerhon logomerkki rintaan. Miesten ja naisten mallit erikseen. Muutama hajakoko jäljellä.

Hinta nyt 30e (ovh 35e).

T-paidat

Kesällä 2021 tilattiin uusia T-paitoja, tavallisia luomupuuvillaisia sekä teknistä materiaalia. Molemmista on miesten ja naisten mallit erikseen. Paitoja on paljon saatavilla.

Hinta 15 e.

Lippikset

Kesällä 2021 tilattiin uusia lippiksiä, oliivinvihreää armylippistä kerhon logolla.

Hinta 15 e.

Pipot

Kesällä 2021 tilattiin uusia pipoja, jotka on valmistanut oululainen Tokka design. Pipot ovat yhden koon, mutta niistä on kaksi eri pituutta.

Hinta 15 e.

Kangasmerkit

Kangasmerkkejä löytyy nyt kolmea kokoa, alkuperäisen ison lisäksi kahta pienempää.

Halkaisijat 10cm, 7cm ja 5cm. Isoin on ommeltava, kahdessa pienemmässä on liimatausta (halutessaan voi ommella lisävarmistukseksi).

Hinta 3e/kpl, 5e/2kpl, 10e/5kpl

VANHEMPIA TUOTTEITA:

Liivit

Kesällä 2018 tilattiin hieman päivitetty kerholiivimalli. Liivi on edelleen softshelliä, mutta hieman kevyempi versio kuin edeltäjänsä. Liivissä on kerhon väreihin sopivat oranssit tehosteet ja siihen on tuttuun tapaan brodeerattu kerhon nimi taakse. Merkin voi jokainen itse ommella etupuolelle halutessaan.

Hinta 42e. Seuraava liivitilaus kysynnän mukaan mahdollisesti vuonna 2022.

Kesällä 2014 tilattiin ensimmäiset kerholiivit. Liivi on Softshell-materiaalia ja siitä löytyy sekä miesten että naisten mallit.

Selkäpuolella on oranssilla teksti OULUN SEUDUN PYSTYKORVAKERHO kahdella rivillä. Etupuolelle jokainen saa itse halutessaan ommella kerholta erikseen ostettavan reppu-/hihamerkin.

Liivejä tilattiin viimeksi alkusyksyllä 2016.

Liivin hinta on ollut 42e, mutta hinta voi vaihdella eri kokoisten tilauserien myötä.

Ohjeet merkin ompelemisesta.

Lippikset

Kesällä 2018 saatiin myyntiin uusi kerhotuote tai pikemminkin kolme tuotetta. Tarjolla kolmea eriväristä ja eri mallin lippistä, joihin on painettu kerhon nimi sivulle.

Lippiksiä on yhtä kokoa ja hinta on 10 €. Pinkki camo on loppunut, vihreää camoa on saatavilla, oliivia löytynee yksi kappale.

Pipot

Tilasimme syksyllä 2016 kerhon logolla varustettuja pipoja, toisessa pohjiksen valkoinen osuus on heijastava
ja toisessa valkoinen. Pipot ovat kotimaisia.

Kokotaulukko (päänympärys cm):

S - 48-50cm n. 2-4 vuotilaille
M - 51-53cm NUORET (n. 5-9v)
L - 54-57cm AIKUISET (n. 10v->)
XL - 58-61cm ISO

Pipon hinta oli 10 €, ei saatavilla enää.

T-paidat

Kerholla oli kesästä 2013 asti myynnissä kuvanmukaisia T-paitoja, 2015 tilasimme niitä kahdesti lisää. Paidat myytiin loppuun 2020 tietämillä.

Paidan hinta oli 10e ja 15 e / 2 kpl, .

Hiha/reppumerkit

Kerhon komea uusi logo päätyi brodeeratuksi merkiksi.

Merkkejä voit ostaa hallituksen jäseniltä ja kerhon tapahtumissa käteisellä hintaan:

Hinta 3e/kpl, 5e/2kpl, 10e/5kpl

Muut

Kerhon logo vuosina 1997-2014

Kerhon vanhasta logosta teetettiin aikoinaan tarroja, jonka saattoi laittaa vaikkapa auton ikkunaan. Kenties uudestakin logosta joskus tarroja tilataan. Vanhoja tarroja ei ole enää saatavilla.