päivitetty 12.6.2018

KERHON NIMIKKOTUOTTEITA

OSPK on teettänyt muutamia kerhon nimellä ja/tai logolla varustettuja tuotteita vuosien varrella. Tältä sivulta löydät nykyiset ja menneet tuotteet ja myös ohjeet niiden hankkimiseen. Kaikista tuotteista voit kysellä lisätietoja kerhon sähköpostiosoitteesta ospkry(at)gmail.com sekä hallituksen jäseniltä. Tuotteita on yleensä myynnissä kaikissa kerhon tapahtumissa.

Liivit

Kesällä 2018 tilattiin hieman päivitetty kerholiivimalli. Liivi on edelleen softshelliä, mutta hieman kevyempi versio kuin edeltäjänsä. Liivissä on kerhon väreihin sopivat oranssit tehosteet ja siihen on tuttuun tapaan brodeerattu kerhon nimi taakse. Merkin voi jokainen itse ommella etupuolelle halutessaan.

Hinta 42e.

Kesällä 2014 tilattiin ensimmäiset kerholiivit. Liivi on Softshell-materiaalia ja siitä löytyy sekä miesten että naisten mallit.

Selkäpuolella on oranssilla teksti OULUN SEUDUN PYSTYKORVAKERHO kahdella rivillä. Etupuolelle jokainen saa itse halutessaan ommella kerholta erikseen ostettavan reppu-/hihamerkin.

Liivejä tilattiin viimeksi alkusyksyllä 2016.

Liivin hinta on ollut 42e, mutta hinta voi vaihdella eri kokoisten tilauserien myötä.

Ohjeet merkin ompelemisesta.

Lippikset

Kesällä 2018 saatiin myyntiin uusi kerhotuote tai pikemminkin kolme tuotetta. Tarjolla kolmea eriväristä ja eri mallin lippistä, joihin on painettu kerhon nimi sivulle.

Lippiksiä on yhtä kokoa ja hinta on 10 €.

Pipot

Tilasimme syksyllä 2016 kerhon logolla varustettuja pipoja, toisessa pohjiksen valkoinen osuus on heijastava
ja toisessa valkoinen. Pipot ovat kotimaisia.

Kokotaulukko (päänympärys cm):

S - 48-50cm n. 2-4 vuotilaille
M - 51-53cm NUORET (n. 5-9v)
L - 54-57cm AIKUISET (n. 10v->)
XL - 58-61cm ISO

Pipon hinta 10 €, jäljellä muutama XL-koko, ja niitä on myynnissä kerhon tapahtumissa, voit myös kysellä niitä Heiniltä.

T-paidat

Kerholla on kesästä 2013 asti ollut myynnissä kuvanmukaisia T-paitoja, 2015 tilasimme niitä kahdesti lisää. Paidat ovat myynnissä kerhon tapahtumissa ja Heiniltä voi tiedustella milloin vain!

Paidan hinta 10e ja 15 e / 2 kpl, saatavana miesten ja naisten mallit, hajakokoja.

Hiha/reppumerkit

Kerhon komea uusi logo päätyi brodeeratuksi merkiksi.

Merkkejä voit ostaa hallituksen jäseniltä ja kerhon tapahtumissa käteisellä hintaan:

3e / kpl

Muut

Kerhon logo vuosina 1997-2014

Kerhon vanhasta logosta teetettiin aikoinaan tarroja, jonka saattoi laittaa vaikkapa auton ikkunaan. Kenties uudestakin logosta joskus tarroja tilataan. Vanhoja tarroja ei ole enää saatavilla.