KESÄPÄIVÄ-MÄTSÄRI 30.6.2019

Oulun Seudun Pystykorvakerho järjestää Nallikarin pystykorvapäivien yhteydessä pienimuotoisen match shown, joka on avoin suomen- ja pohjanpystykorville. Hyvä tilaisuus leikkimieliseen kisailuun koko perheen kanssa sekä kesän näyttelyitä varten harjoitteluun.

Paikka: Nallikarin leirintäalue, Leiritie 10, 90510 Oulu.

Aika: sunnuntai 30.6.2019 - kellonaika päivitetään myöhemmin

TUOMARIT JA LUOKAT (tarkentuvat vielä)

* Lapsi ja lelukoira
* Lapsi ja koira (alle 10v esittäjille)
* Junior Handler (10-17v esittäjille)

Muina luokkina mahdollisesti
* pennut (alle 1v)
* aikuiset (1-7v)
* veteraanit (8v->)

Yleistä mätsäreittemme käytännöistä:

Noudatamme SKL:n rokotusmääräyksiä, ota rokotustodistus mukaan ja muista varoajat!
Pentujen ikäraja <1v, aikuisten 1-8v, veteraanien >8v. Koiran voi ilmoittaa vain yhteen luokkaan, eli esim. metsästysrotuiset voivat valita esim. metsäkoiraluokan, pentujen, aikuisten tai veteraanien väliltä. Aikuisten yläikäraja ei ole ehdoton, jos ei jostain syystä halua ilmoittautua veteraaniluokkaan. Metsästyskoiriin voivat mennä esim. ajokoirat, pystykorvat, noutajat, seisojat jne. Lapsi-koira tai JH-kisaan osallistuva koira saa toki osallistua myös yhteen tavallisista luokista.

Lapsi ja lelukoira, Lapsi ja koira sekä Junior Handler -kilpailuissa sijoitetaan 4 parasta, mutta kenenkään ei tarvitse lähteä kehästä tyhjin käsin.

Veteraaneissa ja monirotuisissa menevät kaikki koirat kerralla kehään ja niistä sijoitetaan 4, joista voittaja menee BIS-kehään. Muissa luokissa noudatetaan tavallista mätsärikäytäntöä, eli koirat arvostellaan pareittain, lopuksi kaikki sinisten ja punaisten nauhan saaneet menevät yhtäaikaa kehään ja kummastakin ryhmästä sijoitetaan 4 parasta, joista voittajat jatkavat BIS-kehään.
Kaikki kilpailijat palkitaan BIS-kehässä.

Tervetuloa mukaan harjoittelemaan virallisia näyttelyitä varten ja kisailemaan mukavista palkinnoista!

Tapahtumaamme tukemassa mm:

Aiempien vuosien tulokset löytyvät Match show -valikon alalinkeistä.