MATCH SHOW 22.4.2018

Oulun Seudun Pystykorvakerho järjestää seitsemännen match shownsa, jonka tuotot menevät tällä kertaa suomenpystykorvien Haukku-ottelun 2018 tukemiseksi.

Paikka: Kiimingin Halpa-Hallin parkkialue, os. Isoahontie 1-3, 90900 Kiiminki.

Aika: sunnuntai 22.4.2018 - ilmoittautuminen klo 10:30-12:00 ja arvostelu aloitetaan kaikissa kehissä yhtäaikaa, viimeistään klo 12:15.

Kaikkien osallistuvien kesken arvotaan koirahierontalahjakortti! Tapahtumassa myös kanttiini ja arvanmyyntiä, jossa paljon lisää lahjakortteja ja muuta kivaa palkintoina. Varaathan käteistä rahaa mukaan.

TUOMARIT JA LUOKAT arvostelujärjestyksessä
(6 kehää, katso luokkien lisätiedot alempaa)

+ Katja Manninen - isot pennut
+ Toni Miettinen - isot aikuiset
+ Tiina Kopsa - pienet pennut, junior handler (10-17v)
+ Riitta Piirainen - lapsi&lelukoira, lapsi&koira (<10v), monirotuiset koirat
+ Maija Kallinen - veteraanit, pienet aikuiset
+ Emma Pirilä - metsästyskoirat (**)

** metsästyskoirien tuomari on kouluttautumassa ulkomuototuomariksi, joten osallistuvien koirien on oltava rekisteröityjä (paperit mukaan ilmoittautumiseen).

Yleistä mätsäreittemme käytännöistä:

Noudatamme SKL:n rokotusmääräyksiä, ota rokotustodistus mukaan ja muista varoajat!
Pentujen ikäraja <1v, aikuisten 1-8v, veteraanien >8v. Koiran voi ilmoittaa vain yhteen luokkaan, eli esim. metsästysrotuiset voivat valita esim. metsäkoiraluokan, pentujen, aikuisten tai veteraanien väliltä. Aikuisten yläikäraja ei ole ehdoton, jos ei jostain syystä halua ilmoittautua veteraaniluokkaan. Metsästyskoiriin voivat mennä esim. ajokoirat, pystykorvat, noutajat, seisojat jne. Lapsi-koira tai JH-kisaan osallistuva koira saa toki osallistua myös yhteen tavallisista luokista.

Lapsi ja lelukoira, Lapsi ja koira sekä Junior Handler -kilpailuissa sijoitetaan 4 parasta, mutta kenenkään ei tarvitse lähteä kehästä tyhjin käsin.

Veteraaneissa ja monirotuisissa menevät kaikki koirat kerralla kehään ja niistä sijoitetaan 4, joista voittaja menee BIS-kehään. Muissa luokissa noudatetaan tavallista mätsärikäytäntöä, eli koirat arvostellaan pareittain, lopuksi kaikki sinisten ja punaisten nauhan saaneet menevät yhtäaikaa kehään ja kummastakin ryhmästä sijoitetaan 4 parasta, joista voittajat jatkavat BIS-kehään.
Kaikki kilpailijat palkitaan BIS-kehässä.

Tervetuloa mukaan harjoittelemaan virallisia näyttelyitä varten ja kisailemaan mukavista palkinnoista!

Tapahtumaamme tukemassa mm:

Koirahieronta MaijaKoo, Kaukovainion Fysioterapia, Musti & Mirri Haukipudas, Musti & Mirri Kiiminki, , Eläinlääkäriasema Kamu, Konetien Katsastus / Autoilijan avainasemat, Rahula Haukipudas, Muskettikoira, Oulun Eläinklinikka, Tiura Uistin, Hau Hau Champion, Koiravaruste, sekä useita yksityislahjoittajia. Suuri kiitos kaikille!

Aiempien vuosien tulokset löytyvät Match show -valikon alalinkeistä.