RYHMÄNÄYTTELY 2022

Match showta ei ole hetkeen luvassa, sillä OSPK on mukana järjestämässä virallista ryhmänäyttelyä Pohjan Karhukoirayhdistyksen kanssa 15.5.2022 (siirretty koronan vuoksi toukokuulta 2020).

Näyttelyn sivut:

Facebookissa:


KESÄPÄIVÄ-MÄTSÄRI 30.6.2019

Oulun Seudun Pystykorvakerho järjestää Nallikarin pystykorvapäivien yhteydessä pienimuotoisen match shown, joka on avoin suomen- ja pohjanpystykorville sekä karjalankarhukoirille (SPJ:n rodut). Mätsäri on hyvä tilaisuus leikkimieliseen kisailuun koko perheen kanssa sekä kesän näyttelyitä varten harjoitteluun.

Paikka: Nallikarin leirintäalueen ja Ravintola Nallikarin välinen nurmialue, suuntaa antava osoite Nallikarinranta 13, 90510 Oulu. Sijaintikartta alempana.

Aika: sunnuntai 30.6.2019, ilmoittautuminen klo 10:00, kehät alkavat noin klo 10:30 (lasten ja nuorten kisat ensin)

Osallistumismaksut: Lasten ja nuorten kisat ilmaiset, muut luokat 5e. Varaathan pientä rahaa / tasarahan mukaan.

Koirien on oltava asianmukaisesti rokotettuja eli pennut saavat osallistua aikaisintaan noin 19 viikon iässä (kaksi rokotusta + kolmen viikon varoaika tehosteesta). Rokotukset tarkistetaan ilmoittautumisen yhteydessä!


Luokat ja tuomarit:

Kehä 1 Riitta Piirainen
* Lapsi ja lelukoira
* Lapsi ja koira (alle 10v esittäjille)
* Veteraanit (yli 8v)

Kehä 2 Maija Kallinen
* Junior Handler (10-17v esittäjille)
* Pennut (alle 1v)
* Aikuiset (1-8v)

Mätsäripaikka sinisellä merkityssä paikassa.

Yleistä mätsäreittemme käytännöistä:

Noudatamme SKL:n rokotusmääräyksiä, ota rokotustodistus mukaan ja muista varoajat!
Pentujen ikäraja <1v, aikuisten 1-8v, veteraanien >8v. Koiran voi ilmoittaa vain yhteen luokkaan, eli esim. metsästysrotuiset voivat valita esim. metsäkoiraluokan, pentujen, aikuisten tai veteraanien väliltä. Aikuisten yläikäraja ei ole ehdoton, jos ei jostain syystä halua ilmoittautua veteraaniluokkaan. Metsästyskoiriin voivat mennä esim. ajokoirat, pystykorvat, noutajat, seisojat jne. Lapsi-koira tai JH-kisaan osallistuva koira saa toki osallistua myös yhteen tavallisista luokista.

Lapsi ja lelukoira, Lapsi ja koira sekä Junior Handler -kilpailuissa sijoitetaan 4 parasta, mutta kenenkään ei tarvitse lähteä kehästä tyhjin käsin.

Veteraaneissa ja monirotuisissa menevät kaikki koirat kerralla kehään ja niistä sijoitetaan 4, joista voittaja menee BIS-kehään. Muissa luokissa noudatetaan tavallista mätsärikäytäntöä, eli koirat arvostellaan pareittain, lopuksi kaikki sinisten ja punaisten nauhan saaneet menevät yhtäaikaa kehään ja kummastakin ryhmästä sijoitetaan 4 parasta, joista voittajat jatkavat BIS-kehään.
Kaikki kilpailijat palkitaan BIS-kehässä.

Tervetuloa mukaan harjoittelemaan virallisia näyttelyitä varten ja kisailemaan mukavista palkinnoista!

Tapahtumaamme tukemassa mm:

Aiempien vuosien tulokset löytyvät Match show -valikon alalinkeistä.