Toimintasuunnitelma 2016

Kerhon toiminnassa pyritään toteuttamaan kerhon säännöissä määriteltyjä tavoitteita.

JÄSENISTÖ
Pyritään saamaan jäseniä mukaan kerhon toimintaan, sekä esittämään toiveita kerhon toiminnan lisäämiseksi. Jatketaan uusien jäsenien hankkimista mainostamalla kerhoa harrastajille. Kerhon toiminnassa löytyy jokaiselle halukkaalle tekemistä.

Kesätapaaminen pidetään kesäkuun 11. päivä Kiimingin Reposelässä. Luvassa lepposaa jutustelua aiheesta, makkaranpaistoa, saunomista ja punotaan juonia ensi syksyksi. Ensikertalaisetkin rohkeasti mukaan. Kutsuthan kaverisi?

Jäsentuotteiden hankkimista lisätään. Mikäli haluat kerhon liivin, ota yhteyttä hallitukseen.

Kartoitetaan kevään ja kesän aikana, onko mahdollista saada lähistöltä maa-alueita koirien koulutuskäyttöön.

TIEDOTUSTOIMINTA
Tiedotustoiminta tullaan järjestämään nettisivuilla ja sähköpostilla, sekä Facebookissa, josta löytyy nopeimmin tietoa kerhon toiminnasta. Jokaisen jäsenen toivotaan liittyvän mahdollisuuksien mukaan facebook ryhmään. Kerhon Facebook päivitykset näkyvät myös nettisivulla. Kotisivujen etusivulla on Facebook-palkki, joka näkyy myös niille, jotka eivät ole Facebookissa.

Kerhon nettisivuilla on LINT palkintotuomarilista, tarkista omat tietosi ja lähetä sähköpostia, jos tietosi puuttuvat tai ovat virheellisiä.

KOULUTUSTOIMINTA
Talven aikana on aikomus hankkia patruunoiden latauslaitteet kerholle. Aiheeseen liittyen järjestetään sitten latauskursseja sopivalle ryhmäkoolle. Tiedotetaan asiasta heti, kun se varmistuu.

Kerho järjestää palkintotuomarikurssin sunnuntaina 7. elokuuta Huttukylän ala-asteella klo 9.00. Kurssin vetää Vilho Jokelainen. Kaikki halukkaat voivat tulla kertaamaan linnunhaukkukokeen sääntöjä ja tietysti uusia tuomareita tarvitaan aina lisää. Kurssi on jäsenille maksuton ja sieltä voi ostaa uusinta sääntökirjaa.

Naisten ammuntakurssi on jälleen suunniteltu pidettäväksi Kiimingin Reposelässä loppukesästä, kurssilla on noin 10 paikkaa parempaan osumatarkkuuteen pyrkivälle naiselle. Ajankohta tiedotetaan heti sen varmistuttua. Mietitty myös unisex ammuntakurssia.

”Metsoleiri” järjestetään näillä näkymin Taivalkoskella 30.9. - 2.10. yhteistyössä KeskiPohjanmaan Haukkuvat Ry:n ja Metsästäjäliiton kanssa. Kerhon osuudeksi jää muutaman koiran ja ohjaajan osallistuminen tapahtumaan. Kerholle tästä ei aiheudu kuluja. Viime vuonna pähkäilty leiri Keski- Pohjanmaalla kariutui petotilanteen vuoksi.

KOETOIMINTA
Kerho järjestää Koppelohaukut naispuolisille koiranohjaajille 20.8. Reposelässä. Koemaastojen ja erityisesti tuomarien osalta toivotaan apua kerholaisilta, sillä järjestämisohjeessa on mainittu, että järjestäjä avustaa tuomarinhankinnassa.

Kerho anoo järjestettäväkseen Olli Korhosen muistohaukut 21.8. Kiimingin Reposelässä, heti Koppelohaukkuja seuraavana päivänä, sekä iltapäiväkokeita kuutena iltana niin, että myös loppukaudesta on mahdollisuus tuloksen tekoon.

Jokaisen jäsenen toivotaan selvittävän onko kotiseuduilla mahdollista koemaastoa ja sinne opasta. Maaston tulisi olla mahdollisimman häiriötön ja alle 100km ajomatkan päässä Oulusta.

Pyritään järjestämään AVO-koeiltamia, mikäli halukkuutta ilmenee. Iltamien tarkoitus on saada ensikertalaisia ja kokemattomia kokeessa kävijöitä mukaan koetoimintaan. Tähän haussa vetovastuullinen.  Kerhon mestarikisaa ja ahkerin tuomarikisaa jatketaan vuodelle 2016.

NÄYTTELYTOIMINTA
Kerho järjestää Match Show:n sunnuntaina 24.4. Kiimingin Halpa-Hallin parkkipaikalla.

NÄTO harjoituksia pidetään parin kolmen viikon välein Oulun ympäristössä talven ja kesän aikana. Homma pyöriikin jo hienosti. Seuraa ilmoittelua Facebookissa ja nettisivuilla.

Näyttelytottumus eli tuttavallisemmin näto on koulutusta, jonka tarkoituksena on opetella pääperiaatteet näyttelyistä ja se auttaa myös koiran kanssa arjessa toimimisessa.

VARAINHANKINTA

Jokaisen jäsenen toivotaan hankkivan palkintoja Match Show:n ja haukkukokeisiin, esim. kysymällä kaupoista tai yrityksiltä. Kaikenlaiset palkinnot kelpaavat. Yksi suurimpia työllistäviä tekijöitä sekä suurimman kuluerän kilpailuissa aiheuttaa juuri palkintojen hankkiminen, joten tässä on hyvä mahdollisuus keventää järjestäjien taakkaa.

HUOMAA! 3 kertaa talkoisiin osallistuneet kuten, maasto-oppaat, myyntiapulaiset jne. saavat vastineeksi tulevan vuoden jäsenmaksun näin kuitattua. (Jos hyväksytään 2016 vuosikokouksessa)

Toimintasuunnitelma 2015

Kerhon toiminnassa pyritään toteuttamaan kerhon säännöissä määriteltyjä tavoitteita.

JÄSENISTÖ 

Pyritään saamaan jäseniä mukaan kerhon toimintaan, Match Show:ssa löytyy jokaiselle halukkaalle tekemistä.

Kesätapaaminen pidetään kesäkuun 13. päivä myöhemmin ilmoitettavassa paikassa. Luvassa yhteishengen kohotusta, makkaranpaistoa, saunomista ja punotaan juonia ensi syksyksi.

Jäsentuotteiden hankkimista lisätään, mikäli haluat kerhon liivin, ota yhteyttä hallitukseen.

TIEDOTUSTOIMINTA 

Tiedotustoiminta tullaan järjestämään nettisivuilla ja sähköpostilla, sekä myös Facebookissa, josta löytyy nopeimmin tietoa kerhon toiminnasta. Kotisivujen etusivulla on Facebook-palkki, joka näkyy myös niille, jotka eivät ole Facebookissa.

Kerhon nettisivuilla on LINT palkintotuomarilista, tarkista omat tietosi ja lähetä sähköpostia jos tietosi puuttuu tai ovat virheellisiä. 

KOULUTUSTOIMINTA 

Kerho järjestää palkintotuomarikurssin 2.8. Huttukylässä. Kaikki halukkaat voivat tulla kertaamaan linnunhaukkukokeen sääntöjä ja tietysti uusia tuomareita tarvitaan aina lisää. Kurssi on jäsenille maksuton ja sieltä voi ostaa uusinta sääntökirjaa.

Lint2 kurssi koetoimitsijakurssin käyneille 5.8.

Suunnitteilla on luento koirien lihashuollosta. Kun suunnitelmat selviää, ilmoitetaan siitä nettisivuilla.

Naisten ammuntakurssi on suunniteltu pidettäväksi Kiimingin Reposelässä loppukesästä, kurssilla on noin 10 paikkaa parempaan osumatarkkuuteen pyrkivälle naiselle.

KOETOIMINTA 

Kerho anoo järjestettäväkseen Olli Korhosen muistohaukut 29.-30.8. Taivalkoskella. sekä iltapäiväkokeet perjantaina 21.8. ja 4.9. Jokaisen jäsenen toivotaan selvittävän onko kotiseuduilla mahdollista koemaastoa ja sinne opasta. Maaston tulisi olla mahdollisimman häiriötön ja alle 100km ajomatkan päässä Oulusta. 

Pohjanpystykorvien SM-haukut pidetään 7.-8.11.2015 Kiimingissä.

Pyritään järjestämään AVO-koe iltamia, mikäli halukkuutta ilmenee. Iltamien tarkoitus on saada ensikertalaisia ja kokemattomia mukaan koetoimintaan.

Kerhon mestarikisaa ja ahkerin tuomarikisaa jatketaan vuodelle 2015. 

NÄYTTELYTOIMINTA 

Kerho järjestää kahdet PPK SM-tuki Match Show:t, toiset keväällä ja toiset kesällä.

NÄTO harjoituksia pidetään noin joka toinen viikko Oulun ympäristössä kesän aikana. Näyttelytottumus eli tuttavallisemmin näto on koulutusta, jonka tarkoituksena on opetella pääperiaatteet näyttelyistä ja se auttaa myös arjessa toimimisessa. Seuraa ilmoittelua koulutuksista kotisivuilta, keskustelupalstalta tai Facebookista.

VARAINHANKINTA

Jokaisen jäsenen toivotaan hankkivan palkintoja Match Show:n ja haukkukokeisiin, esim. kysymällä kaupoista tai yrityksiltä. Kaikenlaiset palkinnot kelpaavat. Yksi suurimpia työllistäviä tekijöitä sekä suurimman kuluerän kilpailuissa aiheuttaa juuri palkintojen hankkiminen, joten tässä on hyvä mahdollisuus keventää järjestäjien taakkaa.

HUOMAA! Palkintoja hankkineet, talkoisiin osallistuneet, maasto-oppaat, myynti- apulaiset jne saavat halutessaan kerholta palkkioksi veloituksetta pääsylipun (1 lippu/maksanut jäsen) Oulun Erämessuille 14.-17.5.2015. 


Toimintasuunnitelma 2014

JÄSENISTÖ

Pyritään saamaan jäseniä mukaan kerhon toimintaan, sekä esittämään toiveita kerhon toiminnan lisäämiseksi. Jatketaan uusien jäsenien hankkimista mainostamalla kerhoa harrastajille. Haukkukokeissa ja match show:ssa löytyy jokaiselle halukkaalle tekemistä.

Kesätapaaminen pidetään kesäkuun 14. päivä Ylikiimingin Horsmassa. Luvassa yhteishengen kohotusta, makkaranpaistoa, saunomista ja punotaan juonia ensi syksyksi.

Uuden logon myötä aloitetaan jäsentuotteiden hankkiminen.

TIEDOTUSTOIMINTA

Tiedotustoiminta tullaan järjestämään nettisivuilla ja sähköpostilla, sekä myös facebookissa josta löytyy nopeimmin tietoa kerhon toiminnasta. Jokaisen jäsenen toivotaan liittyvän mahdollisuuksien mukaan facebook ryhmään.

Kerhon nettisivuilla on LINT palkintotuomarilista, tarkista omat tietosi ja lähetä sähköpostia jos tietosi puuttuu tai ovat virheellisiä.

KOULUTUSTOIMINTA

Kerho järjestää palkintotuomarikurssin 3.8. Huttukylässä. Kaikki halukkaat voivat tulla kertaamaan linnunhaukkukokeen sääntöjä ja tietysti uusia tuomareita tarvitaan aina lisää. Kurssi on jäsenille maksuton ja sieltä voi ostaa uusinta sääntökirjaa.

Koetoimitsija 2-LINT pidetään 23.4. Oulun alueella, kurssi on tarkoitettu koetoimitsija 1:n käyneille.

Järjestetään koirien ensiapukurssi myöhemmin ilmoitettavana aikana.

KOETOIMINTA

Kerho anoo järjestettäväkseen Olli Korhosen muistohaukut 23.-24.8. Hiukkavaarassa, sekä yhden päivän kokeet perjantaina 29.8. Lisäksi suunnitelmissa on pitää alle 3v pohjanpystykorville omat haukkukokeet 2.11.  Kokeisiin anotaan maastoja Oulun kaupungilta ja jokaisen jäsenen toivotaan selvittävän onko kotiseuduilla mahdollista koemaastoa ja sinne opasta. Maaston tulisi olla mahdollisimman häiriötön ja alle 100km ajomatkan päässä Oulusta.

Järjestetään AVO-koeiltamia, joiden tarkoitus on saada ensikertalaisia ja kokemattomia mukaan koetoimintaan.

Kerhon mestarikisaa ja ahkerin tuomarikisaa jatketaan vuodelle 2014

NÄYTTELYTOIMINTA

Kerho järjestää Match Show:n 4.5. Kiimingin Halpa-Hallin pihalla.

NÄTO harjoituksia pidetään noin joka toinen keskiviikko Oulun ympäristössä kesän aikana. Näyttelytottumus eli tuttavallisemmin näto on koulutusta, jonka tarkoituksena on opetella pääperiaatteet näyttelyistä ja se auttaa myös arjessa toimimisessa. Seuraa ilmoittelua koulutuksista kotisivuilta, keskustelupalstalta tai facebookista.

VARAINHANKINTA

Jokaisen jäsenen toivotaan hankkivan palkintoja Match Show:n ja haukkukokeisiin, esim. kysymällä kaupoista tai yrityksiltä. Kaikenlaiset palkinnot kelpaavat. Yksi suurimpia työllistäviä tekijöitä sekä suurimman kuluerän kilpailuissa aiheuttaa juuri palkintojen hankkiminen, joten tässä on hyvä mahdollisuus keventää järjestäjien taakkaa.

HUOMAA! Palkintoja hankkineet, talkoisiin osallistuneet, maasto-oppaat, myynti- apulaiset jne saavat halutessaan kerholta palkkioksi veloituksetta pääsylipun (1 lippu/maksanut jäsen) Oulun Erämessuille 14.-17.5.2015.