HALLITUKSEN KOKOUKSET

25.2.2016

Hallitus valitsi järjestäytymiskokouksessa keskuudestaan varapuheenjohtajaksi Heikki Niemelinin ja sihteeriksi Birgitta Niemen

2.12.2013

Päätettiin että kerho maksaa jäsenen omistuksessa olevan koiran osallistumismaksun haukkuotteluun, metsopoikaan, maaotteluun ja pohjanpystykorvien SM-kilpailuun, mikäli tukea ei tule muualta. Samoin kerho maksaa jäsenen omistuksessa olevan koiran ensimmäisen LINT AVO-kokeen osallistumismaksun. Nämä käytännöt ovat voimassa toistaiseksi. Laskun voi lähettää rahastonhoitajalle, mikäli katsoo olevan oikeutettu korvaukseen. AVO-kokeiden korvausta voi hakea takautuvasti tältä syksyltä, arvokisa-korvaukset ovat voimassa tästä hetkestä eteenpäin.Lisäksi kerho maksaa jäsenen osallistumismaksun koetoimitsija- ja ylituomarikoulutukseen. (halukkaat hakemaan rohkeasti kursseille)

Logokilpailuun osallistuneista töistä valittiin viisi ehdotusta vuosikokouksen päätettäväksi.

Aloitettiin kartoittamaan ensi vuoden toimintasuunnitelmaa
- OK-haukut 23-24.8 Hiukkavaarassa, lisäksi yhdet iltapäiväkokeet elokuun lopussa ja mahdollisesti yksipäiväiset kokeet marraskuun puolessa välissä
- match show huhtikuussa
- LINT palkintotuomarikoulutus elokuun alussa. Mikäli tarvetta ilmenee, koetoimitsija 2 LINT kevään aikana
- kesätapaaminen kesäkuun toisena lauantaina
Toivotaan jäseniltä lisää ehdotuksia toimintasuunnitelmaan.

Vuosikokous Huttukylän nuorisoseuran talolla 26.2 klo 18.00


3.5.2013

OSPK:n hallitus kokoontui kokonaisuudessaan Kiimingissä, jossa hyväksyttiin pienet muutokset Kerhon mestari kilpailun sääntöihin ja perustettiin Ahkerin tuomari kilpailu. Uudet säännöt löytyvät vasemmalta valikosta. Lisäksi laadittiin säännöt kilpailuun uuden logon saamiseksi kerholle.

Myönnettiin 5€/koira avustus arkitottelevaisuuskurssille. Kerhon avustus annetaan jäsenen omistamalle SPK:lle tai PPK:lle enintään kaksi kertaa vuodessa.

Päätettiin että seuraaville Oulun Erämessuille kerho kustantaa liput vain niille henkilöille jotka ovat antaneet oman työpanoksensa kerhon tapahtumissa.

Suunnittelun alle otettiin talkoiden kartoitus kerhon varojen lisäämiseksi.